MENU

Hogyan lesz egy logóbol weboldal?

2546
4

Hogyan lesz egyedi logód és erre építve egyedi arculatú online és offline megjelenésed?

Az első lépés minden képen egy logó. De hogyan?

  • Ideális ha a megrendelőként összegyűjtöd saját elképzeléseidet, terveket ötleteket amiből ki lehet indulni. Erre legjobb eszköz a pinterest oldal, mert oda gyorsan be tudod linkelni egy áttekinthető felületre az összes számodra tetszetős weblapot dizájnt.
    Elmondod hogy milyen színvilág tetszik.

  • Készül egy moodboard terv, magyarul egy színeket hangulatokat bemutató oldal. Ha ezt jóváhagytad akkor kezdődik a valódi kutatás. Át kell túrni a webet, nehogy bármire is hasonlítson a te logód.
  • Aztán jöhet a logóterv- ha ezt elfogadtad, akkor a többi kis-arculati elem gombok, kiegészítő grafikák.
  • Ha van véglegesített logó akkor lehet már printhez is tervezni: névjegy, levélpapír, boríték, flyer, plakát ha kéred őket
  • A weblaphoz tudnod kell milyen funkciókat szeretnél bele. Ez befolyásolja azt is hogy milyen tartalomkezelő motort választunk.( WP, Joomla!, ??? ) valamint az árat is meghatározza milyen modulok beépítését kell elvégezni. Készül egy reszponziv grafikai sablon terv, ezt minden egyes eszközre el kell készíteni egyenként, vagyis ha van 4 féle menüd akkor minden eszközre tervezni kell (monitor, laptop, tablet, telefon) ez 16 darab egyedi megjelenési tervet jelent. Ezt szintén el kell bírálnod. Amikor ezt elfogadtad, akkor készülhet el a webes felülethez csatlakozó sablon, ami együtt fog működni a tartalomkezelő rendszerünkkel.
  • Következő lépés összeilleszteni a pucér tartalomkezelőt a szép egyedi grafikákkal, és működésre bírni a weblapodat.
  • + Költséget jelentenek az egyedi fotók, stockfotók, termékfotók. Ezeket meg kell vásárolni online felületekről, vagy egyedileg elkészíttetni hozzáértő szakemberrel. Külön megállapodás tárgya. Extra modulok beépítése speciális funkciókkal.

Egy vizes,hajós témára készült színpaletta, logó és a belőle fejlődő print és webtartalmak az alábbi képsoron láthatók.


previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider