MENU

Karácsonyi hangulat

Közelednek az ünnepek, lassan kezdhetjük megalkotni az ajándékokat.
Read More ›

Logo újraszerkesztés úszó klub Debrecen

  Az úszó klubnak 2019 -ben szüksége van egy printelhető logóra. A régit szitázással készítették. Ez a terv már vektoros módszerrel készült. Pólóra nyomtatható, egyszínű grafika. Ha neked is van egy újításra váró logód keress meg.
Read More ›

Flyer Beauty

Masszázs, pedikűr: logó, névjegy, bérletkártya, szórólap tervezés nyomdakészre.
Read More ›

Névjegy variációk – egyoldalas

A névjegynek el kell férni a tárcában, ezért legjobb ha a formája egyszerű marad. Ettől függetlenül el lehet játszani a gondolattal, mi történik ha térbe állítható a névjegyem?
Read More ›

Kisarculat FWG rózsaszín-sárga komplementer

Levélpapír, névjegy, #logo, arculati elemek különféle felhasználásra. A céges bögre, továbbá egy a végtelen lehetőségek sorából a részletes tájékoztatóval ellátott, #névjegy variáció QR kóddal. A QR kód segít abban, hogy a látogató azonnal a weboldalunkra, vagy FACEBOOK oldalunkra ugorjon, másodpercekkel az után, hogy az okos telefonjának kameráján keresztül beolvasta ezt a kis kocka alakú területet. A QR kódban megadhatjuk a személyes adatainkat, név telefon, e-mail, és ezt a leendő ügyfelünk elmentheti egyetlen kattintással/simítással a saját címlistájába. Ez után bármikor megtalál minket.   Arculati elemek
Read More ›

India in Hungary

0
1460
2
a “Duna-Gangesz fesztivál”  és  az  “Egy Csöppnyi India”  nyári rendezvények vendége,  Sandhyadipa Kar indiai odissi táncművész, tánctanár budapesti előadásának plakátja.  A plakát grafikai megoldása saját munka. A fotó a művésznőtől származik. A művésznő minden évben felkeresi magyarországi tanítványait. Debrecenben a Padmini Táncegyüttes látja őt vendégül. Az érdeklődők tánckurzusokon vehetnek részt. Keressétek a Padmini facebook eseményeit!  
Read More ›

Logo for the HunTours Travel Agency

Submitter: Travel Agency Special needs: Wine tour in eastern Hungary. (Hortobagy, Tokaj) The logo should be in the national colors, a characteristic Hungarian motifs. Adapted to the themes of trips.
Read More ›

Hajós poszter

0
1374
0
hajós poszer print
Read More ›

Busines card for sailor company

0
1422
1
designed for Fictitious customer. This design is for sale . Copyright © All Rights Reserved
Read More ›

Business Card for KFK

0
1308
0
Business Card for KFK
Read More ›

Flyer for Padmini

0
1261
1
Miért ez kerül a szórólapra plakátra? A Padmini egy Odissi táncot  egy indiai klasszikus szakrális táncot művelő csoport. Indiában a klasszikus táncművészet, a templomok meghitt világában, a szertartások fontos részeként jött létre, mint az imádat megnyilvánulása, karöltve a zene és a vallási irodalom évezredes hagyományaival. 2000 éves történetének alapjai több szanszkrit nyelven íródott műben olvasható. Abhinaya darpana,  a kifejezés tükre, és a Natya Sásztra a tánc kézikönyve, amely mind a mai napig a táncosok, guruk “bibliája”. Nem mindegy tehát hogy mi kerül a nyomtatott médiára. Ennek a nyomatnak a színvilágát az odissi táncosnők élénk díszes ruháinak színe határozta meg.  Mivel a ruhák ékszerek és a smink színe nagyon domináns ezért nem választhattam a képbe semmilyen azoktól elérőt.   A háttér mintája a tradicionális henna motívum lett, és az indiai építészet  elemeit sugalló boltívek. A rendezvényt támogatók tarka változatos logóinak beépítése ebbe a színkavalkádba külön feladatot jelentett.
Read More ›

Poster for Padmini

0
1237
0
A3 Poster for Padmini odissi dance group
Read More ›