MENU

Közösségi média-grafikák készítése

Közösségi média megjelenés grafikai munkák elkészítése, színhez stílushoz igazítva, nagyon fontos része a marketingednek. Hogyan fognak észre venni? Azonnal látszik hogy TE VAGY AZ? Miből fogják látni a látogatók vevők hogy TE VAGY akit néznek? LOGÓ, SZÍNEK,  FIX arculati elemek. Ezek nélkül nem fog menni a közösségi médiád.  Ha nem akarsz ezzel bajlódni, keress meg. Itt van néhány működő példa. 🙂 06 70 268 42 55
Read More ›

Karácsonyi hangulat

Közelednek az ünnepek, lassan kezdhetjük megalkotni az ajándékokat.
Read More ›

Logo újraszerkesztés úszó klub Debrecen

  Az úszó klubnak 2019 -ben szüksége van egy printelhető logóra. A régit szitázással készítették. Ez a terv már vektoros módszerrel készült. Pólóra nyomtatható, egyszínű grafika. Ha neked is van egy újításra váró logód keress meg.
Read More ›

Flyer Beauty

Masszázs, pedikűr: logó, névjegy, bérletkártya, szórólap tervezés nyomdakészre.
Read More ›

Logó tervezése

Kézműves logó gyertyásoknak A feladat az, hogy a faragott gyertya formáját, egy vektoros egységes logóvá alakítsam, nem csak papíron fekete fehérben szépen lehet nyomtatni, hanem pólóra szatyorra, sapkára, bélyegzőre egyaránt lehet használni, felfesthető vagy plotterrel vágható, piciben nagyban is működik. Felragasztható Címkét lehet belőle készíteni.
Read More ›

KINVA ART LOGÓ

Elkészült a KINVA art új logója.
Read More ›

Névjegy variációk – egyoldalas

A névjegynek el kell férni a tárcában, ezért legjobb ha a formája egyszerű marad. Ettől függetlenül el lehet játszani a gondolattal, mi történik ha térbe állítható a névjegyem?
Read More ›

Kisarculat FWG rózsaszín-sárga komplementer

Levélpapír, névjegy, #logo, arculati elemek különféle felhasználásra. A céges bögre, továbbá egy a végtelen lehetőségek sorából a részletes tájékoztatóval ellátott, #névjegy variáció QR kóddal. A QR kód segít abban, hogy a látogató azonnal a weboldalunkra, vagy FACEBOOK oldalunkra ugorjon, másodpercekkel az után, hogy az okos telefonjának kameráján keresztül beolvasta ezt a kis kocka alakú területet. A QR kódban megadhatjuk a személyes adatainkat, név telefon, e-mail, és ezt a leendő ügyfelünk elmentheti egyetlen kattintással/simítással a saját címlistájába. Ez után bármikor megtalál minket.   Arculati elemek
Read More ›

Logo for the HunTours Travel Agency

Submitter: Travel Agency Special needs: Wine tour in eastern Hungary. (Hortobagy, Tokaj) The logo should be in the national colors, a characteristic Hungarian motifs. Adapted to the themes of trips.
Read More ›

Hogyan lesz egy logóbol weboldal?

Egy vizes,hajós témára készült színpaletta, logó és a belőle fejlődő print és webtartalmak az alábbi képsoron láthatók.
Read More ›

Knitted pieces house crafts logo

knitted pieces house crafts logo Kötöde kézművesház logója
Read More ›